Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Δευτέρα 5 Μαρτίου: The Conference Αμφιθέατρο OTEAcademy Τρίτη 6 Μαρτίου: The Workshops OTEAcademy

Christian Stephan

Head of Innovation Research, MediaMarktSaturn N3XT

Christian Stephan
Christian Stephan

Ο Christian είναι ο Head of Innovation Research, Digital Strategy & Transformation στην MediaMarktSaturn N3XT. Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία δουλεύοντας στον χώρο του Retail Technology. Ο Christian είχε ανέκαθεν αδυναμία στα θαύματα της πληροφορικής: τον εντυπωσίαζε το γεγονός ότι o ίδιος επεξεργαστής μπορούσε να φέρει επανάσταση στις γραφικές τέχνες, τη φυσική και την τεχνητή νοημοσύνη. Σήμερα, το όνειρο της σύνθεσης δισεκατομμυρίων στοιχείων για τη δημιουργία εικονικών τοπίων και ολοκληρωμένων ψηφιακών εμπειριών έχει γίνει πραγματικότητα. Η MediaMarktSaturn έχει αναπτύξει αρκετές AR και VR εφαρμογές, τις οποίες θα παρουσιάσει ο Christian, αποκαλύπτοντας παράλληλα πολύτιμα insights για τις προκλήσεις που αντιμετωπίστηκαν αλλά και για τα επιτυχημένα βήματα που έχουν γίνει.

Σύνοψη Παρουσίασης
“The Future of Retail – Innovate today, or be gone tomorrow!”

Οι digital τεχνολογίες μετασχηματίζουν εκ θεμελίων τον τρόπο ζωής μας- και, κατά συνέπεια, τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τις αγορές μας. Ο Christian Stephan θα ανέβει στη σκηνή για να δείξει στο κοινό πώς θα είναι σε λίγα χρόνια η λιανική πώληση: θα μας εξυπηρετούν ρομπότ, οι AR και VR τεχνολογίες θα έχουν κλείσει το χάσμα ανάμεσα στον online και τον offline κόσμο δημιουργώντας μία νέα και διαφορετική καταναλωτική εμπειρία, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη θα μας βοηθά να βρίσκουμε ακριβώς αυτό που αναζητούμε.

Διεθνείς Ομιλητές

Christian Stephan Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Retail Technology, ο Christian είναι ο Head of Innovation Research, Digital Strategy & Transformation, στην MediaMarktSaturn N3XT. Θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε ελληνικό συνέδριο για να μας αποκαλύψει το μέλλον του Retail.
Andre Morys Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας από τους κορυφαίους influencers παγκοσμίως σε θέματα Conversion Optimization. Ο Andre είναι δημοφιλής keynote ομιλητής και CEO της KonversionsKRAFT, ένα καταξιωμένο agency με έδρα τη Γερμανία το οποίο ειδικεύεται στο να μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες.
Ben Farrell Εδώ και 4 χρόνια ασκεί καθήκοντα Head of Central Operations and Transport στην John Lewis. Έχει θητεύσει σε στρατηγικές θέσεις στο βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, ενώ υπήρξε επικεφαλής της ομάδας που ήταν υπεύθυνη για τον συντονισμό των επιχειρήσεων του βρετανικού στρατού στο Ιράκ.
Mogens Møller Ο Mogens είναι CEO της Sleeknote, μιας εταιρείας που βοηθά τα e-shops να ενισχύσουν το engagement με τους επισκέπτες τους και να τους μετατρέψουν σε πελάτες. Ο ίδιος έχει πάθος με τα user-tests. Και αυτό γιατί επιζητά να βρει ουσιώδεις απαντήσεις στο ερώτημα «τι κάνει τους επισκέπτες να προβούν σε αγορές;».
Nichola Stott Με μακρά εμπειρία και εξειδίκευση στο SEO και το eCommerce, η Nichola βοηθά τους πελάτες της να αυξάνουν τα έσοδά τους μέσω του Search, ενώ καταθέτει συχνά πυκνά τις απόψεις της σε καταξιωμένα συνέδρια όπως τα SMX Milan και Brighton SEO.
Ivan Imhoff Έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερα από 300 στελέχη και 75 εταιρείες παγκοσμίως, ο Ivan είναι ένας καταξιωμένος CRO Strategist, ο οποίος μάλιστα έχει ανακηρυχθεί top-rated ομιλητής σε συνέδρια όπως τα ICEEfest & All Things Performance.
Chloë Thomas Συγγραφέας πολλών δημοφιλών βιβλίων για το eCommerce, host του podcast “eCommerce MasterPlan” και επικεφαλής του αντίστοιχου Virtual Summit, η Chloë είναι, σύμφωνα με το Power Retail, ένας από τους 10 κορυφαίους eCommerce Commentators παγκοσμίως.
Jeroen Leenders Ο Jeroen είναι ο Εκδότης του “Cross-Border Magazine”, το οποίο καταπιάνεται εξ’ ολοκλήρου με θέματα που αφορούν στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο. Παράλληλα, είναι συνιδρυτής της Salesupply, εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες e-fulfillment.
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ACS
  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR