Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Δευτέρα 5 Μαρτίου: The Conference Αμφιθέατρο OTEAcademy Τρίτη 6 Μαρτίου: The Workshops OTEAcademy

Έλια Χάραρη

Marketing Manager, ACS

Έλια Χάραρη
Έλια Χάραρη

Η Έλια Χάραρη σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Marketing από το University College Dublin της Ιρλανδίας, όπου και εργάστηκε μετά τις σπουδές της.

Έχει πολυετή πείρα στο χώρο της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων, της Οργάνωσης Εκδηλώσεων και του Ψηφιακού Marketing, για το οποίο έλαβε το 2015 την πιστοποίηση DigiMa από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 1999 απασχολείται σε εταιρίες του Ομίλου Quest, ενώ από το 2005 ανήκει στο δυναμικό της ACS, ως Διευθύντρια Marketing της εταιρείας.

Οι αρμοδιότητές της περιλαμβάνουν τη διαχείριση της εικόνας και της δημοσιότητας της ACS, της εξωτερικής και εσωτερικής επικοινωνίας της εταιρείας, των εταιρικών εκδηλώσεων, καθώς και την προώθηση των υπηρεσιών της ACS σε εταιρικούς και ιδιώτες πελάτες, μέσω όλων των παραδοσιακών αλλά και σύγχρονων καναλιών επικοινωνίας (Advertising, PR, In-Store promotion, Internet Marketing, Social Media, κ.α.).

Σύνοψη Παρουσίασης
ACS e-Commerce Solutions: Πώς να φύγετε «μίλια» μπροστά από τον ανταγωνισμό σας

Ως ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιρειών e-Commerce στην Ελλάδα, και καθώς παρέχει διαρκώς στην αγορά νέες καινοτομικές λύσεις, με σκοπό την καλύτερη και ανταγωνιστικότερη λειτουργία των ηλεκτρονικών καταστημάτων, η παρουσίαση της ACS θα εστιάσει:

 1. Στη νέα δυνατότητα που δίνει στους αγοραστές των e-shops η υπηρεσία “Card On Delivery” να πληρώνουν την αξία της αντικαταβολής με τραπεζική κάρτα όχι μόνο κατά την παραλαβή της παραγγελίας τους από το κατάστημα της ACS, αλλά και από τον διανομέα στο δικό τους χώρο, μέσω σύγχρονου κινητού εξοπλισμού (mobile P.O.S. & printers).
 2. Στην επέκταση της συνεργασίας της ACS με όλα πλέον τα ιδιολειτουργούμενα πρατήρια Shell Πανελλαδικά, όπου οι πελάτες των e-shops μπορούν στο δικό τους χρόνο να παραλαμβάνουν / επιστρέφουν τις παραγγελίες τους από ειδικά σημεία με τη σήμανση “ACS Smart Point”, που προσφέρουν διευρυμένο ωράριο (έως και 24/7) και πολύ εύκολη πρόσβαση.
 3. Στην ανοδική πορεία της online υπηρεσίας “ACS ReDirect”, με την οποία οι παραλήπτες των ηλεκτρονικών παραγγελιών μπορούν εύκολα και γρήγορα να επιλέξουν νέα μέρα ή σημείο παράδοσης (κατάστημα ACS ή ACS Smart Point) από το κινητό τους, μέσω sms ή και Viber.
 4. Στις ειδικά διαμορφωμένες λύσεις για το χώρο του e-Commerce, όπως το Αυτόματο Σύστημα Απόδοσης Αντικαταβολών, τις οικονομικές υπηρεσίες εξωτερικού “ACS EU & Cyprus Economy”, τα καινοτομικά εργαλεία "ACS Web Business Tools" για e-shops και το προσεχές Mobile App για κινητά Android, για εύκολη αναζήτηση αποστολών, σημείων εξυπηρέτησης και κόστους / χρόνου παράδοσης.

Διεθνείς Ομιλητές

Christian Stephan Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Retail Technology, ο Christian είναι ο Head of Innovation Research, Digital Strategy & Transformation, στην MediaMarktSaturn N3XT. Θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε ελληνικό συνέδριο για να μας αποκαλύψει το μέλλον του Retail.
Andre Morys Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας από τους κορυφαίους influencers παγκοσμίως σε θέματα Conversion Optimization. Ο Andre είναι δημοφιλής keynote ομιλητής και CEO της KonversionsKRAFT, ένα καταξιωμένο agency με έδρα τη Γερμανία το οποίο ειδικεύεται στο να μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες.
Ben Farrell Εδώ και 4 χρόνια ασκεί καθήκοντα Head of Central Operations and Transport στην John Lewis. Έχει θητεύσει σε στρατηγικές θέσεις στο βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, ενώ υπήρξε επικεφαλής της ομάδας που ήταν υπεύθυνη για τον συντονισμό των επιχειρήσεων του βρετανικού στρατού στο Ιράκ.
Mogens Møller Ο Mogens είναι CEO της Sleeknote, μιας εταιρείας που βοηθά τα e-shops να ενισχύσουν το engagement με τους επισκέπτες τους και να τους μετατρέψουν σε πελάτες. Ο ίδιος έχει πάθος με τα user-tests. Και αυτό γιατί επιζητά να βρει ουσιώδεις απαντήσεις στο ερώτημα «τι κάνει τους επισκέπτες να προβούν σε αγορές;».
Nichola Stott Με μακρά εμπειρία και εξειδίκευση στο SEO και το eCommerce, η Nichola βοηθά τους πελάτες της να αυξάνουν τα έσοδά τους μέσω του Search, ενώ καταθέτει συχνά πυκνά τις απόψεις της σε καταξιωμένα συνέδρια όπως τα SMX Milan και Brighton SEO.
Ivan Imhoff Έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερα από 300 στελέχη και 75 εταιρείες παγκοσμίως, ο Ivan είναι ένας καταξιωμένος CRO Strategist, ο οποίος μάλιστα έχει ανακηρυχθεί top-rated ομιλητής σε συνέδρια όπως τα ICEEfest & All Things Performance.
Chloë Thomas Συγγραφέας πολλών δημοφιλών βιβλίων για το eCommerce, host του podcast “eCommerce MasterPlan” και επικεφαλής του αντίστοιχου Virtual Summit, η Chloë είναι, σύμφωνα με το Power Retail, ένας από τους 10 κορυφαίους eCommerce Commentators παγκοσμίως.
Jeroen Leenders Ο Jeroen είναι ο Εκδότης του “Cross-Border Magazine”, το οποίο καταπιάνεται εξ’ ολοκλήρου με θέματα που αφορούν στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο. Παράλληλα, είναι συνιδρυτής της Salesupply, εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες e-fulfillment.
 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ACS
 • ΧΟΡΗΓΟI
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR