Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Δευτέρα 5 Μαρτίου: The Conference Αμφιθέατρο OTEAcademy Τρίτη 6 Μαρτίου: The Workshops OTEAcademy

Πολυξένη Τζέκα

Digital Marketing Specialist, AB Vassilopoulos

Πολυξένη Τζέκα
Πολυξένη Τζέκα

Η Πολυξένη Τζέκα είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας και κάτοχος MBA με διεθνή προσανατολισμό (MBA Ιnternational) του ιδίου πανεπιστημίου.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στη Διεύθυνση Μάρκετινγκ & Στρατηγικής της εταιρίας ΑΒ Βασιλόπουλος με τις νέες τεχνολογίες να αποτελούν κύριο αντικείμενο της εργασιακής της καθημερινότητας αλλά και των ενδιαφερόντων της. Η Πολυξένη συνέβαλε στην βελτίωση και ανάπτυξη των ψηφιακών καναλιών της AB και ως μέλος της Digital ομάδας έχει ως κύριες αρμοδιότητες τη διαχείριση των digital καναλιών της εταιρίας, τον σχεδιασμό, την υλοποίηση, τον συντονισμό και την παρακολούθηση ενεργειών και πρωτοβουλιών στα μέσα αυτά. Φροντίζει για την προβολή και υποστήριξη του πλάνου μάρκετινγκ καθώς επίσης και για την ενίσχυση της digital παρουσίας της εταιρίας τόσο στα κανάλια όπου η ΑΒ έχει παρουσία όσο και σε κανάλια τρίτων ως διαφημιζόμενος.

Η Πολυξένη θα συμμετάσχει στην ενότητα “The e-volution Awards: Tips & Insights from the Winners”, όπου θα παρουσιάσει το gold winning case του ΑΒ Vassilopoulos στην κατηγορία «Στρατηγική Email Marketing”.

Διεθνείς Ομιλητές

Christian Stephan Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Retail Technology, ο Christian είναι ο Head of Innovation Research, Digital Strategy & Transformation, στην MediaMarktSaturn N3XT. Θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε ελληνικό συνέδριο για να μας αποκαλύψει το μέλλον του Retail.
Andre Morys Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας από τους κορυφαίους influencers παγκοσμίως σε θέματα Conversion Optimization. Ο Andre είναι δημοφιλής keynote ομιλητής και CEO της KonversionsKRAFT, ένα καταξιωμένο agency με έδρα τη Γερμανία το οποίο ειδικεύεται στο να μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες.
Ben Farrell Εδώ και 4 χρόνια ασκεί καθήκοντα Head of Central Operations and Transport στην John Lewis. Έχει θητεύσει σε στρατηγικές θέσεις στο βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, ενώ υπήρξε επικεφαλής της ομάδας που ήταν υπεύθυνη για τον συντονισμό των επιχειρήσεων του βρετανικού στρατού στο Ιράκ.
Mogens Møller Ο Mogens είναι CEO της Sleeknote, μιας εταιρείας που βοηθά τα e-shops να ενισχύσουν το engagement με τους επισκέπτες τους και να τους μετατρέψουν σε πελάτες. Ο ίδιος έχει πάθος με τα user-tests. Και αυτό γιατί επιζητά να βρει ουσιώδεις απαντήσεις στο ερώτημα «τι κάνει τους επισκέπτες να προβούν σε αγορές;».
Nichola Stott Με μακρά εμπειρία και εξειδίκευση στο SEO και το eCommerce, η Nichola βοηθά τους πελάτες της να αυξάνουν τα έσοδά τους μέσω του Search, ενώ καταθέτει συχνά πυκνά τις απόψεις της σε καταξιωμένα συνέδρια όπως τα SMX Milan και Brighton SEO.
Ivan Imhoff Έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερα από 300 στελέχη και 75 εταιρείες παγκοσμίως, ο Ivan είναι ένας καταξιωμένος CRO Strategist, ο οποίος μάλιστα έχει ανακηρυχθεί top-rated ομιλητής σε συνέδρια όπως τα ICEEfest & All Things Performance.
Chloë Thomas Συγγραφέας πολλών δημοφιλών βιβλίων για το eCommerce, host του podcast “eCommerce MasterPlan” και επικεφαλής του αντίστοιχου Virtual Summit, η Chloë είναι, σύμφωνα με το Power Retail, ένας από τους 10 κορυφαίους eCommerce Commentators παγκοσμίως.
Jeroen Leenders Ο Jeroen είναι ο Εκδότης του “Cross-Border Magazine”, το οποίο καταπιάνεται εξ’ ολοκλήρου με θέματα που αφορούν στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο. Παράλληλα, είναι συνιδρυτής της Salesupply, εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες e-fulfillment.
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ACS
  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR