Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020

Δευτέρα 5 Μαρτίου: The Conference Αμφιθέατρο OTEAcademy Τρίτη 6 Μαρτίου: The Workshops OTEAcademy

Πάρης Παναγιωτίδης

Global Service Partner, Alibaba / Ιδρυτής, LineGroup

Πάρης Παναγιωτίδης
Πάρης Παναγιωτίδης

O Πάρης Παναγιωτίδης είναι ιδρυτής έξι επιτυχημένων εταιρειών (StandLine , Euphoria Yachting, LineStoves , LineGroup, CBA Rental και MrBuy), με πολυεθνική παρουσία, που μετρούν εξαγωγές σε τέσσερις Ηπείρους και συνολικά σε περισσότερες από 25 χώρες.

Με BSc στα Οικονομικά και ΜSc στο Strategic Product Design, ίδρυσε τη Line Group η οποία επελέγη ως Global Service Partner της Alibaba, όπου ο ίδιος και οι συνεργάτες του, συμβουλεύουν και βοηθούν τους επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται να εξάγουν τα προϊόντα τους παγκοσμίως, δημιουργώντας λογαριασμό στο Alibaba.com.

Η ομάδα της Line Group αποτελείται από Export Managers, Marketing & Social Media experts, με Master στις αντίστοιχες επιστήμες, οι οποίοι με την Project-Based προσέγγιση σε κάθε SME, έχουν βοηθήσει πάνω από 90 Έλληνες επιχειρηματίες να αναπτύξουν δίκτυο πελατών στο εξωτερικό. Η μεγάλη εμπειρία που κατέχουν στο διεθνές εμπόριο, τους χάρισε, το 2017 το ασημένιο βραβείο των Greek Export Awards ,στην κατηγορία “Top Export Consultant”.

Ο Πάρης θα συμμετάσχει στην ενότητα "How to Drive Marketplace & Cross-Border Sales".

Σύνοψη Παρουσίασης
"Κατακτήστε νέες αγορές μέσω του Alibaba.com"

Ο Π. Παναγιωτίδης θα αναφέρει στην ομιλία του τα basic functions της πλατφόρμας Alibaba.com, βοηθώντας έτσι τους υποψήφιους εξαγωγείς να εντοπίσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες μέσα από την μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σύνοψη Workshop
"Αποδοτικές B2B Πωλήσεις μέσω Alibaba.com σε όλο τον κόσμο"

Στο Workshop της επόμενης ημέρας, ο Π. Παναγιωτίδης θα εμβαθύνει στα function της πλατφόρμας Alibaba.com, αποκαλύπτοντας τα μυστικά βέλτιστου SEO στην πλατφόρμα. Κατά τη διάρκεια του Workshop θα πραγματοποιηθεί live demonstration.

Διεθνείς Ομιλητές

Christian Stephan Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Retail Technology, ο Christian είναι ο Head of Innovation Research, Digital Strategy & Transformation, στην MediaMarktSaturn N3XT. Θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε ελληνικό συνέδριο για να μας αποκαλύψει το μέλλον του Retail.
Andre Morys Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας από τους κορυφαίους influencers παγκοσμίως σε θέματα Conversion Optimization. Ο Andre είναι δημοφιλής keynote ομιλητής και CEO της KonversionsKRAFT, ένα καταξιωμένο agency με έδρα τη Γερμανία το οποίο ειδικεύεται στο να μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες.
Ben Farrell Εδώ και 4 χρόνια ασκεί καθήκοντα Head of Central Operations and Transport στην John Lewis. Έχει θητεύσει σε στρατηγικές θέσεις στο βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, ενώ υπήρξε επικεφαλής της ομάδας που ήταν υπεύθυνη για τον συντονισμό των επιχειρήσεων του βρετανικού στρατού στο Ιράκ.
Mogens Møller Ο Mogens είναι CEO της Sleeknote, μιας εταιρείας που βοηθά τα e-shops να ενισχύσουν το engagement με τους επισκέπτες τους και να τους μετατρέψουν σε πελάτες. Ο ίδιος έχει πάθος με τα user-tests. Και αυτό γιατί επιζητά να βρει ουσιώδεις απαντήσεις στο ερώτημα «τι κάνει τους επισκέπτες να προβούν σε αγορές;».
Nichola Stott Με μακρά εμπειρία και εξειδίκευση στο SEO και το eCommerce, η Nichola βοηθά τους πελάτες της να αυξάνουν τα έσοδά τους μέσω του Search, ενώ καταθέτει συχνά πυκνά τις απόψεις της σε καταξιωμένα συνέδρια όπως τα SMX Milan και Brighton SEO.
Ivan Imhoff Έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερα από 300 στελέχη και 75 εταιρείες παγκοσμίως, ο Ivan είναι ένας καταξιωμένος CRO Strategist, ο οποίος μάλιστα έχει ανακηρυχθεί top-rated ομιλητής σε συνέδρια όπως τα ICEEfest & All Things Performance.
Chloë Thomas Συγγραφέας πολλών δημοφιλών βιβλίων για το eCommerce, host του podcast “eCommerce MasterPlan” και επικεφαλής του αντίστοιχου Virtual Summit, η Chloë είναι, σύμφωνα με το Power Retail, ένας από τους 10 κορυφαίους eCommerce Commentators παγκοσμίως.
Jeroen Leenders Ο Jeroen είναι ο Εκδότης του “Cross-Border Magazine”, το οποίο καταπιάνεται εξ’ ολοκλήρου με θέματα που αφορούν στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο. Παράλληλα, είναι συνιδρυτής της Salesupply, εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες e-fulfillment.
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ACS
  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR