Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Δευτέρα 5 Μαρτίου: The Conference Αμφιθέατρο OTEAcademy Τρίτη 6 Μαρτίου: The Workshops OTEAcademy

Ομιλητές

Διεθνείς Ομιλητές

Christian Stephan Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Retail Technology, ο Christian είναι ο Head of Innovation Research, Digital Strategy & Transformation, στην MediaMarktSaturn N3XT. Θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε ελληνικό συνέδριο για να μας αποκαλύψει το μέλλον του Retail.
Andre Morys Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας από τους κορυφαίους influencers παγκοσμίως σε θέματα Conversion Optimization. Ο Andre είναι δημοφιλής keynote ομιλητής και CEO της KonversionsKRAFT, ένα καταξιωμένο agency με έδρα τη Γερμανία το οποίο ειδικεύεται στο να μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες.
Ben Farrell Εδώ και 4 χρόνια ασκεί καθήκοντα Head of Central Operations and Transport στην John Lewis. Έχει θητεύσει σε στρατηγικές θέσεις στο βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, ενώ υπήρξε επικεφαλής της ομάδας που ήταν υπεύθυνη για τον συντονισμό των επιχειρήσεων του βρετανικού στρατού στο Ιράκ.
Mogens Møller Ο Mogens είναι CEO της Sleeknote, μιας εταιρείας που βοηθά τα e-shops να ενισχύσουν το engagement με τους επισκέπτες τους και να τους μετατρέψουν σε πελάτες. Ο ίδιος έχει πάθος με τα user-tests. Και αυτό γιατί επιζητά να βρει ουσιώδεις απαντήσεις στο ερώτημα «τι κάνει τους επισκέπτες να προβούν σε αγορές;».
Nichola Stott Με μακρά εμπειρία και εξειδίκευση στο SEO και το eCommerce, η Nichola βοηθά τους πελάτες της να αυξάνουν τα έσοδά τους μέσω του Search, ενώ καταθέτει συχνά πυκνά τις απόψεις της σε καταξιωμένα συνέδρια όπως τα SMX Milan και Brighton SEO.
Ivan Imhoff Έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερα από 300 στελέχη και 75 εταιρείες παγκοσμίως, ο Ivan είναι ένας καταξιωμένος CRO Strategist, ο οποίος μάλιστα έχει ανακηρυχθεί top-rated ομιλητής σε συνέδρια όπως τα ICEEfest & All Things Performance.
Chloë Thomas Συγγραφέας πολλών δημοφιλών βιβλίων για το eCommerce, host του podcast “eCommerce MasterPlan” και επικεφαλής του αντίστοιχου Virtual Summit, η Chloë είναι, σύμφωνα με το Power Retail, ένας από τους 10 κορυφαίους eCommerce Commentators παγκοσμίως.
Jeroen Leenders Ο Jeroen είναι ο Εκδότης του “Cross-Border Magazine”, το οποίο καταπιάνεται εξ’ ολοκλήρου με θέματα που αφορούν στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο. Παράλληλα, είναι συνιδρυτής της Salesupply, εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες e-fulfillment.
Θεόφιλος Βασιλειάδης Ο Θεόφιλος Βασιλειάδης είναι serial entrepreneur με εμπειρία στη διοίκηση internet businesses σε 13 χώρες. Πλέον, ως Ιδρυτής και Πρόεδρος της Socital δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο του Marketing Automation Software για το E-Commerce.
Καθ.Γιώργος Δουκίδης Ο Γιώργος Δουκίδης είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) & Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των e-volution awards.
Βίκυ Ζαχαρέλη Με εξειδίκευση στην έρευνα αγοράς και την ανάλυση ανταγωνισμού και εργασιακή εμπειρία σε Ευρώπη και ΗΠΑ., η Βίκυ Ζαχαρέλη διατελεί επικεφαλής στο τμήμα Market Research της Generation Y - International eBusiness Experts.
Σταμάτης Κάντζας Ο Σταμάτης Κάντζας είναι ιδρυτής και CEO δύο καινοτόμων εταιριών έρευνας αγοράς, της Braincandy και του Zampple, ενώ το 2017 δημιούργησε μια νέα υπηρεσία, το zevioo, η οποία βοηθά τα e-shops να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους προσφέροντάς τους User Generated Content, συμβάλοντας παράλληλα στη βελτίωση της κατάταξής τους στις μηχανές αναζήτησης.
Παντελής Κονταξάκης Από το 2014 έχει αναλάβει τη θέση του CEO στον Όμιλο Εταιρειών της Χρυσής Ευκαιρίας, που περιλαμβάνει τη Νο1 εφημερίδα και site αγγελιών στην Ελλάδα – www.xe.gr, καθώς και το www.goldenbrands.gr που είναι το μεγαλύτερο private shopping site.
Ζήνα Μαυροειδή Με καριέρα σε Big 4 συμβουλευτικές εταιρείες στο Λονδίνο, η Ζήνα Μαυροειδή επέστρεψε στην Ελλάδα για να ξεκινήσει το e-fresh.gr. Πρόκειται για ένα πολυβραβευμένο ηλεκτρονικό super market, το οποίο αξιοποιεί έμπρακτα τις νέες τεχνολογίες.
Γιώργος Μπουκίδης Με παρουσία στην ACS από το 2004, ο Γιώργος Μπουκίδης, Business Solutions Specialist, έχει συμβάλει, μεταξύ άλλων, στην ανάπτυξη της πλατφόρμας του CRM, στην προώθηση και υποστήριξη όλων των μηχανογραφικών λύσεων ηλεκτρονικής διαχείρισης αποστολών των εταιρικών πελατών της ACS, καθώς και στη δημιουργία και επέκταση του δικτύου των εναλλακτικών σημείων ACS Smart Point στα πρατήρια Shell.
Νίκος Ξυδάς Ο Νίκος Ξυδάς είναι ο ιδρυτής της Humble Digital Agency, ενός ταχύτατα αναπτυσσόμενου Digital Agency, με διαφημιστική δραστηριότητα σε περισσότερες από 70 χώρες. Η Humble έχει βραβευθεί σε πολυάριθμες διοργανώσεις για την προσέγγιση της που συνδυάζει τη Δημιουργικότητα με το Performance.
Πάρης Παναγιωτίδης Ο Πάρης Παναγιωτίδης είναι Ιδρυτής της LineGroup, η οποία επελέγη ως Global Service Parter της Alibaba. Αυτός και οι συνεργάτες του συμβουλεύουν τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να εξάγουν τα προϊόντα τους παγκοσμίως μέσω του Alibaba.com.
Γιώργος Παπαδάκης Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι Συνιδρυτής και Head Of Operations στην Phaistos Networks, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη τεχνολογικών εφαρμογών στη Διαφήμιση και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Από τις αρχές του 2018 διευθύνει τον κύκλο εργασιών στο BestPrice.gr.
Πολυξένη Τζέκα Ως Digital Marketing Specialist στην ΑΒ Vassilopoulos, η Πολυξένη Τζέκα έχει ως κύριες αρμοδιότητες τη διαχείριση των digital καναλιών της εταιρίας, τον σχεδιασμό, την υλοποίηση, το συντονισμό και την παρακολούθηση ενεργειών και πρωτοβουλιών στο ψηφιακό οικοσύστημα.
Έλια Χάραρη Με πολυετή πείρα στο χώρο της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων, της Οργάνωσης Εκδηλώσεων και του Ψηφιακού Marketing, η Έλια Χάραρη ασκεί εδώ και 13 χρόνια καθήκοντα Διευθύντριας Marketing στην ACS.

  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ACS
  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR