Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Δευτέρα 5 Μαρτίου: The Conference Αμφιθέατρο OTEAcademy Τρίτη 6 Μαρτίου: The Workshops OTEAcademy

Χορηγοί

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ACS

Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.E.E., εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981. Αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της, διακινώντας ετησίως πάνω από 50 εκατομμύρια αποστολές, από το σύνολο των υπηρεσιών της (courier και post). Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 450 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία), ενώ έχει αναπτύξει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στο χώρο της, με τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό και αυτόματα συστήματα διαλογής/παρακολούθησης των αποστολών.

Ως ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιρειών e-Commerce στην Ελλάδα, και καθώς παρέχει διαρκώς στην αγορά νέες καινοτομικές λύσεις με σκοπό την καλύτερη και ανταγωνιστικότερη λειτουργία των ηλεκτρονικών καταστημάτων, η ACS παρέχει τις παρακάτω λύσεις:

  (α) τη νέα υπηρεσία “Card On Delivery”, που δίνει τη δυνατότητα στους αγοραστές των e-shops να πληρώνουν την αξία της αντικαταβολής με την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα κατά την παραλαβή της παραγγελίας τους από την ACS.
  (β) τα νέα σημεία παραλαβής/παράδοσης αποστολών ”ACS Smart Point” σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων της Shell, όπου οι πελάτες των e-shopς μπορούν να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους στο δικό τους χρόνο.
  (γ) τη νέα mobile web εφαρμογή “ACS ReDirect”, με την οποία οι παραλήπτες των online παραγγελιών μπορούν να επιλέξουν νέα μέρα ή σημείο παράδοσης (κατάστημα ACS ή ACS Smart Point) από το κινητό τους, μέσω sms ή Viber.
  (δ) τις ειδικά διαμορφωμένες λύσεις για το χώρο του eCommerce, όπως το Αυτόματο Σύστημα Απόδοσης Αντικαταβολών, τις οικονομικές υπηρεσίες εξωτερικού “ACS EU & Cyprus Economy” και τα καινοτομικά εργαλεία "ACS Web Business Tools" για e-shops.

Περισσότερες πληροφορίες για την ACS στο www.acscourier.gr

 • ΧΟΡΗΓΟI

Το BestPrice.gr είναι η πιο γρήγορη και ασφαλής πλατφόρμα online έρευνας αγοράς στην Ελλάδα. Με πάνω από 1.500 συνεργαζόμενα καταστήματα και 1,9 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα, αποστολή του είναι να φέρει κοντά brands, ηλεκτρονικά καταστήματα και καταναλωτές σε ένα ολιστικό, ανθρωποκεντρικό οικοσύστημα. To BestPrice.gr αποτελεί προϊόν της Phaistos Networks Α.Ε. και λειτουργεί από το 2011.

Η Generation Y International eBusiness Experts δραστηριοποιείται 18 χρόνια στον ψηφιακό χώρο και την ηλεκτρονική αγορά, διαθέτει φυσική παρουσία σε 7 χώρες και διατηρεί ενεργά projects σε πάνω από 24 χώρες. Έχοντας εκατοντάδες διεθνή και ελληνικά έργα να επιδείξει, η Generation Y έχει εξειδικευτεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο του e-commerce με τη δημιουργία καινοτόμων ηλεκτρονικών καταστημάτων και εφαρμογών, καθώς και την προώθησή τους μέσω στοχευμένων ενεργειών online marketing, εξατομικευμένων για τον κάθε συνεργάτη της.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη είναι μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς. Λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2013 και είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του Ομίλου για την αποτελεσματική υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.

Οι κύριοι τομείς δράσης της Εξέλιξης είναι οι εξής:
Πράσινη Επιχειρηματικότητα ,Σύγχρονη Αγροτική Ανάπτυξη, Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία

Η Εξέλιξη παρέχει:

 • Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες , μέσα από Ολοκληρωμένα Σχολεία και Ακαδημίες, όσο και Εστιασμένα Ανοιχτά Εκπαιδευτικά Προγράμματα, που παρέχονται από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
 • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε θέματα επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας
 • Δράσεις προαγωγής της Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας μέσα από εξειδικευμένα εργαστήρια και συνέργειες με τον Όμιλο Πειραιώς και αναγνωρισμένους διεθνείς φορείς

H Νetsteps εξειδικεύεται στην υλοποίηση έργων ηλεκτρονικού εμπορίου στην πλατφόρμα Magento. Πελάτες της netsteps είναι μεγάλοι Β2Β και Β2C οργανισμοί στην Ελλάδα και το εξωτερικό που δραστηριοποιούνται μεταξύ άλλων στο χώρο της Μόδας, Ομορφιάς, Φαρμακείου, Εκδοτικών οίκων, Λευκών ειδών. Η ομάδα της Netsteps αποτελείται από επαγγελματίες με πλούσια εμπειρία και γνώσεις στο τομέα της πληροφορικής του Marketing και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η Socital είναι ένα Marketing Automation Software που βοηθά εταιρίες e-commerce να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, μέσω personalized recommendations και on-site campaigns. Οι αλγόριθμοί μας δίνουν τη δυνατότητα στον digital marketeer ή τον ecommerce manager να ματσάρει τον κατάλληλο πελάτη με το κατάλληλο προϊόν, μέσω της συλλογής και στη συνέχεια της ανάλυσης των δημογραφικών στοιχείων, αλλά και κυρίως των ενδιαφερόντων του πελάτη. Η ομάδα μας αποτελείται από 16 άτομα, εκ των οποίων οι 2 στο γραφείο μας στο Λονδίνο.

Το zevioo είναι μία πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης που βοηθά ηλεκτρονικά καταστήματα να βελτιώσουν την εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους και συνεπώς τις πωλήσεις και την κερδοφορία τους:

 • συλλέγοντας προϊοντικές αξιολογήσεις,
 • δημιουργώντας εξατομικευμένες προτάσεις και
 • αυτοματοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τη διαχείριση της ικανοποίησης των πελατών τους.

Είναι μια νέα υπηρεσία του zampple, μίας εταιρίας ερευνών που εξειδικεύεται στις προϊοντικές αξιολογήσεις από το 2013 (εταιρικό μέλος της ESOMAR) και ακολουθεί ήδη διαδικασίες και πρακτικές πλήρως συμμορφωμένες με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR).

 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Η Podium παρέχει διακεκριμένες υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ομάδα μας, η οποία αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες διερμηνείς – μεταφραστές με πάθος για τη δουλειά τους και αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στην ποιότητα, εγγυάται ακρίβεια και διαφάνεια. Η πορεία μας στο χώρο της διερμηνείας και της μετάφρασης έχει επιβραβεύσει την πίστη μας σ’αυτό που κάνουμε και τη συνεχή προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων της αγοράς και των πελατών μας.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Άννα Γυπαράκη, τηλ.: 210 661 7777, (εσωτ. 323), fax: 210 6617 778, e-mail: agyparaki@boussias.com

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ACS
 • ΧΟΡΗΓΟI
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR